Što je tako bora CoinEx? Pregled 2019 godine

Što je tako bora CoinEx? Pregled 2019 godine
coinex exchange logo

To je slučaj za vas, kako ga dobiti, ili kako to radi CoinEx, kako ga dobiti, CoinEx, ili kako da ga dobijete CoinEx, to vy popaoia to vy popali po adresu. Pročitajte detaljan pregled, kako biste saznali više o CoinEx i odredite, podesite li vam ovaj obrok. My predostavim klûčevuû informaciû o CoinEx, a takže pokažem, kak nastroitʹ učetnuû zapisʹ. I dalje, bez daljnjih ceremonij, davajte pejdžem izravno do detalja vokra CoinEx.


Kto takvi CoinEx?

CoinEx je osnovana u koncertu 2017. godine i predstavlja međunarodnu birzejsku kriptlavût. Izloženi su osnovnoj komandi CoinEx, koji se vraća u siječnju, a među njima su najbolji profesionalci u području financija i interneta u cijelom svijetu. Komanda CoinEx uključuje u sebe način na koji polaznici kriptlavaûty s bolʹšim meždunarodnym opytom.

Tvrtka je registrirana u vodećem okruženju, Binance i Bitifinex, a nalazi se u subotu na ViaBTC, tvrtki, osnovanoj Haipo. CoinEx je ušla u odnos s drugim grupama u sferi kriptlavûty. U određenim, oni imaju partnerske odnose s Blockchair i Bitcoin Cash.

U ovom trenutku usluge CoinEx dostupne su u više od 100 zemalja. To je, međutim, ne uključuje područja, gdje se čuvaju digitalne valute. On je dostupan za sučeljavanje Socijalnih Štatova, glavno je izrađeno za nepostojanje tradicionalne valute. CoinEx предлагает своим пользователям запатентованную торговую систему и заявляет, что стремится обеспечить эффективный, стабильный и безопасный обмен.

Kak polʹzovatʹsâ CoinEx - naše osnovnoe rukovodstvo

Dobrodoąao je rukovoditelj, neophodan za izmjenu digitalnih valuta CoinEx. Sve, što vam je nužno da znate, od podešavanja početni zapisi od trgovačke marke, koji se dostavlja u našem službenom CoinExu.


Klûčevye fakty

To može biti problematično, da biste pronašli obični kriptlavaût, kotoryj podhodit ego vam. K sčastʹû, vy zdesʹ, v Total Crypto, Sto otseâtʹ vsû nenužnuû boltovnû, čtoby predostavitʹ vam nužnuû informaciû. Da biste mogli pokrenuti, napisali nekoliko ključnih riječi o CoinExu, koji mogu biti prikazani kao korisni.

Širokij Kripto Torgovyj Raznoobrazie

Postoji i mnoštvo kriptlavaût, iz kojeg su korisnici mogli izbirati. Polaznici će biti raspoloživi na svim drugim krupnim bravama. K nim otnosytsâ Bitkajn, Teter, Éfrium, Bitkajn Kéš i mnogie drugie. Bezopasnaâ ékosistema

Platforma Coinex je upotrijebila nekoliko protokolova, kada je došlo do zaštite svojih platformi. Bialʹnyj polnoj zaŝita razmerov

Udobnyj interfejs

Koristiti platformu CoinEx jednostavno i ponavljano. Nezavisnost od toga, biete li vi novinka sistema Coin ili iskusni trejder kriptlavaûty, budete legko peremeŝatʹsâ i peremeŝatʹ po birže.

Bystrye vnebirževye sdelki

CoinEx može oduševiti brzo obrađivati ​​tranzakcije preko kase. Это означает, что обмены, осуществляемые на CoinEx, не ограничены определенными валютными стандартами, однако сделки могут быть завершены с использованием цифровых валют.

Sposoby oplaty

Uživajte u trgovanju kriptlavaût tolʹko na platforme CoinEx, kotorye imitiruet drugie birži, takie kak Poloniex i Binance. CoinEx В настоящее время не допускает депозиты с указанными валютами, поэтому вам придется депонировать криптовалюты с другой платформы, чтобы начать торговать.

валюты

CoinEx поддерживает множество цифровых монет, и все больше присоединяется к платформе по мере того, как пользователи голосуют за них. Golosuâ za nih, polʹzovateli mogut uviditʹsâ, čto cifrovye valûty, kotorymoj hotât torgovatʹ, dostupno na rynke.

Referaly druzej

Svidel vam se da dobijete dodatne nagrade, polaznici mogu prigovarati prijateljima na biržu. Pružajući usluge, korisnici mogu zaraditi CET (CoinEx Token) za trgovinu na platformi CoinEx.
Birževye sbory CoinEx

Polaznici mogu ožičiti sljedeće sabije pri korištenju mobilnih uređaja:

Торги

CoinEx upotrebljava komisiju proizvođača i kupca na svojoj platformi. Market-mejkery - to su trejderi, koji su trebali prodavati ili kupovati po zadanom cijenu. Ovi korisnici stvaraju glubinu za tržište. S druge strane, tejkeri aktivno ištutni prijamni varijantu kupnje / prodaje, zatim prisvajaju ego. Sbory s proizvoditeli i trejderi sostavlâût 0.1% každyj.

Depoziti / Snâtie

U međuvremenu, CoinEx se zove komisioni, kao i drugi visoki, kao što su drugi bitovi, sredstva i depoziti izdvojeni od komitija. За исключением наличных биткойнов, которые не имеют комиссии, другие валюты должны платить комиссию, которая варьируется. To je dobro za vas da ga dobijete, možete ga dobiti.

Čto nužno učityvatʹ



Prije nego što ugađate u podešavanju učitavanja zapisa CoinEx i početnom trgovinom, rasporedite više stvari.

Безопасность

Kada se radi o funkcijama bezbjednosti, CoinEx upotrebljava kapugu, sličnu toj, koja je realizirana u Binance. U cjelini bezbjednosti početni zapisi korisnici mogu postaviti ili SMS, ili dvofaktornu autentikaciju (2FA) zajedno s trgovačkom autentikacijskom molbom. CoinEx предлагает систему сигнализации, которая действует как логин и уведомление о торговле в любое время, когда пользователь выполняет действия в своей учетной записи.

Imajte vudu, odjednom, što je samo obraćanje nije zašifrovano i on-line košti se ne upotrebljavaju hladno skladištenje. Zato ne preporučuje pohranu velikog broja vaših kriptlavaût na birže.

Publikovana prodaja, koju Coinxes planira rasporediti 42.75% od ukupne količine proizvoda, proći će u tri etape. Postoji problem s postupkom liječenja pacijenta i pacijenta za liječnikom, liječnikom za liječnika, liječnikom za liječnika i liječnikom za liječnika. Žetoni, prodani u vrijeme predprodašne i čašne prodaje, također moraju biti srebreny. U tablici se prikazuju raspodjela točaka tijekom javne prodaje.

DOROŽNAÂ KARTA


Da biste pronašli više informacija o ovoj stranici


AUTOR: Persijadays
ETH: 0xFe7e4a646ed5d69c1355A24bF8d3f5DAb567Da9d

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Magic Balancer is a deflationary governance DEFI token.

  Introduction Decentralized Finance or DeFi is a system that aims to provide financial services that are open, unlicensed, transparent and ...