Saturn.black, krypto varlıklarından en iyi çapraz zincir değişim platformudur


Saturn, Exchange ve OTC aşamalarını, Takas ticareti çapraz zincir sözleşmelerine bağlı olan Cryptocurrency'e gönderir. Yatırımcılar, finansal uzmanlar, kuruluşlar ve aracılar için ticaret planı.

Şu anda, altının durumu gelişmiş alana gidiyor. Bitcoin - gelişmiş altın. Bitcoin sayısı sınırlıdır, ücret gerektirir ve taksit aracı olarak kullanılır. Bitcoin teslimi, inovasyon karesine ve Bitcoin analoglarının artışına bağlı işletmelerde programlama geliştirmeye, gerçek sorunların giderilmesine veya Bitcoin kullanımının temelinin geliştirilmesine bağlıdır. "Altcoins" adı verilen bir başka bilgisayar kaynağı olan ve "Bitcoin’in tercih ettiği kaynak olduğu sonucuna varılan kripto reklamlarının yarı büyük harfle değerlendirilmesiyle değerlendirildi.

2000'den fazla altcoin üretimi, destekleyicilerin canlanmasına ve kripto kaynakları için teorik pazarda 2 tiple sınırlandırılabilecek bir artışa yöneliktir: • Dijital para, PC'lere bağlı olanları içeren bir taksit aracıdır.

şifreleme sözleşmesi ve örneğin ulusal hükümetler ve bankalar gibi yabancılar tarafından sınırlı değildir. Yerel yönetim, dijital para biriminin bir göstergesidir. • Enstrüman için taksit çerçevesi yarı yarıya veya tamamen konsantre bir alettir. Doğrulanabilir ve sınırsız belirteçler. Aşağıda bu soruna geri döneceğiz. Bazı zaman belirteçleri geleneksel organizasyon envanterleri ile karşılaştırılır.

Ek olarak, kripto, altinin bir kaynak olarak kullanıldığı ve Bitcoin'in bir tırnak kaynağı olduğu geleneksel bir teorik finansal değişimdir. Genel halk, başka türlerde kriptografik para - entegreli devlet dijital para birimleri veya bilgisayarlı para standartlarına başlayacaktır. Bu arada, Bitcoin'in sonuçları, giderek artan oranda daha organize olan geleneksel sermaye sahiplerinin göz önüne alındığında, dijital para birimi prensibi olarak yer almaktadır.

Kriptografik para kullanan normal müşteriler için bir çerçeve bulunmadığından, temel kripto kaynaklarına saygı gösterin - bunları teorik araçlar olarak kullanın. Belirsizlik, ticaretin yaygınlaşması ve yeterli likidite, denetçilerden iş sektörüne kadar göz önünde bulundurulması bakımından önemlidir ve Bitcoin teori için bu üç bölüme sahiptir.

Yol haritası

• Emanet -> Aralık 2108

Satürn - kripto kaynak sahipleri arasında, yabancılardan gelen garantilerle - doğrudan ticaret sözleşmeleriyle meşru alışverişi sağlar.

• OTC crosschain değişimi -> Aralık 2018

Çok fazla kripto kaynağı alıp satmak artık bir sorun değil. Nükleer enerji değişim sözleşmesi (cüzdandan cüzdana) ile tezgah üstü güvenli alışverişler, çok büyük kripto kaynaklarının sahipleri, ilk finansal uzmanlar ve yeni blok zinciri şirketindeki meslektaşlar için çok önemlidir.

• OTC satışları -> 3Q 2019

Önerilen en iyi maliyetli şifreleme kaynaklarının çoğunu satın alın ve satın. Güvenlik borsaları, istek yürütme düzenlemeleri ve düşük komisyonlar, tüccarlar veya alıcılar için ekranı daha açık ve daha güvenli hale getirecektir.

• Nükleer santral değişimi -> 4Q 2019

Satürn takas.online konvansiyonuna bağlı olarak P2P alışverişi gönderir. Saturn, düşük likidite, güvenli çapraz alım satım ve programınıza yardımcı olan bir arayüz ile şifreli kaynaklar için ekstra likiditedir.

• EURO ve USD ile işlemler -> 1-3Q 2020

Satürn nakit ticaret temeli oluşturmaya çalışıyor

Satürn satışları

Tidak ada teks alternatif tersedia untuk gambar ini

Açık XSAT anlaşması Ocak 2019'da gerçekleşiyor. Bu grubun son aşamalarda çok fazla çalışma yapması gerekiyor, bu nedenle açık bir teklif açma tarihini tam olarak belirlemek zordur. Satürn aşamasındaki açık anlaşma aşamasında, XSAT belirteçlerinin alımı, yaklaşık 300 şifreleme kaynağının bir yan ürünü olarak erişilebilir olacak.

Her aşamada, XSAT'ın maliyeti ve elde edilen şifreleme kaynaklarının özetlenmesi olağanüstüdür. Maliyetlerdeki değişiklikler ve diğer aşamaların başlangıcı ile ilgili modern verilere şirketin web sitesinde erişilebilir olacak.

Bir iş kartını tamamladıktan sonra, Satürn grubu rehber makalesini hayata geçirmeye devam edecektir. XSAT jetonlarına, iş jetonu doldurulduktan sonra sahnemizde değiştirilebilecek. Aynı şekilde, görevlerin kullanımının ortasında, makul tahmin standartlarını takip ederek, XSAT'i ünlü kripto ticaretine yerleştirmeyi düşünüyoruz.

Satürn Jetonları

Belirteç: XSAT

Standart: ERC20

Miktar: 1.000.000.000 XSAT

XSAT nasıl alınır

Tidak ada teks alternatif tersedia untuk gambar ini

Entegre Kripto Varlığı Değişimi

Tidak ada teks alternatif tersedia untuk gambar ini

Satürn'ün takımı

Tidak ada teks alternatif tersedia untuk gambar ini

Daha fazla bilgi için





Sosyal medya





YAZAR: Persijaday


ETH: 0xFe7e4a646ed5d69c1355A24bF8d3f5DAb567Da9d

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Magic Balancer is a deflationary governance DEFI token.

  Introduction Decentralized Finance or DeFi is a system that aims to provide financial services that are open, unlicensed, transparent and ...