Een handig uitwisselingsplatform voor institutionele spelers, handig en eenvoudig voor retailbeleggers, waaronder mobiele applicaties, platform- en webapplicaties.


Over Ternion

Ternion is een hybride digitaal activum ondersteund door een financieel ecosysteem dat liquiditeit handhaaft door winstgevende bedrijfsactiviteiten

Ternion Exchange is een instelbaar, gelicentieerd en gecentraliseerd object dat cryptografie-cryptografie, fiat voor cryptografie en cryptografie voor fiat-handel mogelijk maakt.
Bij Token Post Token zal de ruil een hybride zijn. Dit vergemakkelijkt een gedecentraliseerde uitwisseling met gecentraliseerde uitwisseling.

Betalingsprocessor Ternion is een betalingsgateway die kan worden geïmplementeerd naar goeddunken van de provider en die een kaart uitgeven aan zijn gebruikers. Gebruikers kunnen ook een bankpas gebruiken om leveranciers te betalen. Leveranciers kunnen ervoor kiezen om fiat of crypto-valuta te ontvangen voor goederen en diensten door de Ternion API in hun betaalmethode te implementeren. Dit is mogelijk vanwege de integratie van Exchange in het systeem.

Het liquiditeitsfonds Ternion ondersteunt twee bedrijfsmodellen en is de basis voor wissel- en betalingsverwerkers. De fondsen behouden een kwart van de geaccumuleerde fondsen om beschikbare liquiditeit te hebben voor de expansie van Ternion over de hele wereld. Probeer als eerste onze beurs in combinatie met het meest complexe handelsplatform op de markt.

U kunt hier de eerste ervaring met het uitwisselingsplatform krijgen en zien hoe de eerste versie eruit zal zien. Dit is niet alleen een handige uitwisseling voor institutionele spelers, maar ook handig en handig voor kleine beleggers, omdat het is uitgerust met applicaties voor mobiele platforms en webapplicaties.

Om transparantie en betrouwbaarheid te garanderen, zal Ternion jaarlijks een audit ondergaan om het publiek in een kring te houden over de voortgang in de toekomst.

We weten dat gedecentraliseerde digitale financiering de toekomst is, maar we begrijpen ook de onvermijdelijke houdingen en waarden van traditionele financiën, de kennis die we vandaag toepassen op de crypto-valuta-ruimte.

features

Feature 1: Generatieresultaat Uitwisseling van doornen en doornen van betalingen maakt winst.

Feature 2: Aankoop van liquiditeit Aanvulling van reserves houdt 25% van de geaccumuleerde fondsen in het Liquiditeitsfonds in om altijd beschikbare liquiditeit te hebben tegen de uitbreiding van Ternion over de hele wereld. We behouden de liquiditeit in het fonds en daarom staan ​​we ondernemingen toe om te groeien en te groeien.

Functie 3: Token Bakar 75% van de TRN-tokens die we hebben ontvangen als provisie voor commissies van Ternion Exchange en / of de betalingsverwerker, evenals een lijst met nieuwe tokens op onze Exchange, zullen eenmaal per kwartaal branden. Deze procedure beperkt de levering van tokens en houdt dus hun prijzen.


ROAD MAP
TIM
Wil je deel uitmaken van een echt financieel ecosysteem voor een blokkade?

Registreer nu en ontvang hogere prioriteiten en bonussen in
de eerste ronde
Voor meer informatie:

AUTEUR: Persijadays
ETH; 0xFe7e4a646ed5d69c1355A24bF8d3f5DAb567Da9d

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Magic Balancer is a deflationary governance DEFI token.

  Introduction Decentralized Finance or DeFi is a system that aims to provide financial services that are open, unlicensed, transparent and ...